Welke verbeteringen doen de waarde van een huis stijgen?

Renovaties van het hele huis kunnen waarde toevoegen aan uw huis, maar er zijn manieren om uw huis te upgraden zonder schulden te maken of uw spaargeld te plunderen. Schilderen, opnieuw voegen van tegels en elektrisch wassen van de buitenkant van uw huis kost niet veel geld, maar deze doe-het-zelf huisverbeteringen kunnen echte waarde toevoegen aan uw huis. Het lot van veel te koop staande huizen wordt bepaald op de wandeling van de auto naar de voordeur. Neem de tijd en het geld om de buitenkant uitnodigend te maken.

Dit zijn de belangrijkste renovatie-, verbouwings- en huisverbeteringsprojecten die de huiswaarden verhogen op basis van de gegevens van Opendoor over duizenden recente huizenverkopen. We bestudeerden 11 projecten en rangschikten ze op basis van de gemiddelde waardestijging in de steden waar we huizen kopen en verkopen. We gaan uit van de mediane huizenprijs in elke markt. We definiëren dit project als het toevoegen van een 2e of 3e slaapkamer die de bovengrondse leefruimte van uw huis met minstens 150 vierkante meter vergroot.

Meestal moeten slaapkamers een kast, raam en deur hebben. Renovaties van welke aard dan ook zijn ontmoedigend, vooral als het gaat om badkamers, een toevluchtsoord van het huis dat vorm, functie en een vleugje luxe moet bevatten. Comps houden rekening met renovaties - u en uw buurman hebben misschien hetzelfde huis, maar als de jouwe onlangs is gerenoveerd en die van hen verouderd is, uw huis zal aanzienlijk meer waard zijn voor huizenkopers.