Kan iemand een huis renoveren?

Als uw renovatie grote elektrische, loodgieterswerk of structurele werkzaamheden met zich meebrengt, is de kans groot dat uw plaatselijke gemeente een inspectie nodig heeft om het toegestane werk goed te keuren. Deze inspectie zorgt ervoor dat het werk goed is uitgevoerd en geen gevaar vormt voor het huis of iemand erin. Afhankelijk van de staat van de oorspronkelijke ruimte, moet u mogelijk uitgebreid voorbereidend werk doen na de sloop en vóór de installatie. Oudere appartementen zullen bijna altijd moeten worden gestript, geëgaliseerd en gepleisterd.

Ongelijke vloeren en wanden moeten worden geëgaliseerd voordat kasten kunnen worden opgehangen, deuren kunnen worden ingelijst of tegels kunnen worden geïnstalleerd. Deze kosten worden bepaald door de hoofdaannemer zodra ze de kans hebben om uw ruimte te onderzoeken. In de volgende paragrafen wordt uitgelegd hoe u uw volledige renovatieplannen kunt verdelen in deelplannen, afhankelijk van de ruimte die u heeft en uw woning effectief kunt renoveren. Houd er dus bij het renoveren van uw huis met een beperkt budget rekening mee dat als u op zoek bent naar de meubels die u leuk vindt, verf die u wilt of de decoraties die u in uw huis wilt, u waarschijnlijk de meeste benodigdheden tegen een goedkope prijs zult vinden.

Zelfs het uitvoeren van een meer budgetvriendelijke „rip-and-replace” renovatie (waarbij oude apparaten en kasten worden geruild voor nieuwe, zonder wijzigingen in de indeling van de kamer,) kan leiden tot rendement bij verkoop op de concurrerende huizenmarkt in NYC. De sleutel tot het renoveren van uw huis binnen het budget en toch mooi is vooral om het hele proces effectief te plannen. Zoals eerder vermeld heeft schilderen invloed op de verlichting en bij het renoveren van je huis kun je kiezen voor een nieuwe verf. Volg de blog, Sweeten Stories, voor renovatie-ideeën en inspiratie en als je klaar bent om te renoveren, start je renovatie op Sweeten.

Als u een beperkt budget heeft, lijkt vloerrenovatie misschien duur, en als u geen vloerinstallatie binnen uw budget kunt vinden, moet u investeren in het renoveren van al het andere volgens uw vloerontwerp. Als u aan het renoveren bent om een klein huis groter te laten lijken, is een goedkope en mooie manier om dat doel te bereiken het gebruik van spiegels.