Hoeveel huisrenovatie kost?

Afhankelijk van de kenmerken van de build kan de prijs veranderen. Als je een verbouwing van het hele huis uitvoert, kun je het huis ondergraven en opnieuw beginnen, misschien de plattegrond wijzigen, muren omver werpen of elektrische bedrading herschikken. Zelfs het uitvoeren van een meer budgetvriendelijke „rip-and-replace” renovatie (waarbij oude apparaten en kasten worden geruild voor nieuwe, zonder wijzigingen in de indeling van de kamer,) kan leiden tot rendement bij verkoop op de concurrerende huizenmarkt in NYC. Volg de blog, Sweeten Stories, voor renovatie-ideeën en inspiratie en als je klaar bent om te renoveren, start je renovatie op Sweeten.

Een toevoeging of verbouwing van het hele huis is een complexere onderneming dan een kleine renovatie, en als zodanig kunnen uw renovatiekosten per vierkante voet hoger zijn. Als uw renovatieplannen een toevoeging, traplopen of het omverwerpen van een dragende muur bevatten, raadpleeg dan een plaatselijke bouwkundig ingenieur. Het volledig renoveren van een huis met 3 slaapkamers duurt gemiddeld 2 tot 8 maanden, afhankelijk van de grootte en de hoeveelheid structurele veranderingen. Mensen meldden voorzichtiger te zijn met hun renovatie-uitgaven door zich te wenden tot doe-het-zelfprojecten en meer budgetvriendelijke afwerkingen om de totale renovatiekosten laag te houden.

Ik heb een renovatie van het hele huis, inclusief installatie van nieuw aanrecht en kasten schilderen en schilderen van 3 slaapkamers en 2 badkamers kleedbadkuipen elke bepaalde prijs die ik zou betalen. Een darmrenovatie begint aan de bovenkant van het vierkante voet (psf) -bereik, terwijl een renovatie waarbij u de ruimte opnieuw doet (binnen de bestaande muren) aan de onderkant zal plaatsvinden. Houd er rekening mee dat deze gemiddelden slechts schattingen zijn; de renovatiekosten van huizen kunnen aanzienlijk variëren op basis van factoren zoals de materialen die u kiest en uw locatie. Het in rekening brengen van de renovatiekosten van uw huis op een creditcard wordt niet aanbevolen, aangezien creditcards hoge APR's hebben.