Wat is de juiste volgorde om een huis te renoveren?

Voordat er echter werk wordt gedaan, moet er planning worden gedaan, aannemers om in te huren, vergunningen om te worden getrokken, enz., Wat allemaal tijd kost. Het belangrijkste aspect van het planningsproces is ervoor te zorgen dat u genoeg geld heeft om voor het project te betalen, ongeacht hoe groot of klein de omvang van het werk is. De tweede stap van het plannen van huisverbouwing omvat dus het maken van een eenvoudige lijst van het werk dat u wilt doen en beslissen of het iets is dat u zelf kunt doen of niet. Zodra u uw plan hebt opgesteld en u uw aannemer hebt gekozen, is het tijd voor de sloop om te beginnen.

Om plaats te maken voor het nieuwe, moet eerst het oude worden opgeruimd. Dit omvat niet alleen sloop, maar ook het verwijderen van puin, dus u zult waarschijnlijk een grote roll-off container moeten huren om het afval te verwerken. Dit minimaliseert risico's en rommel tijdens uw sloopproject en stelt u in staat om het zo snel, veilig en soepel mogelijk af te ronden. Als u besluit om zelf een van de sloopwerkzaamheden uit te voeren, wees dan voorzichtig en volg alle veiligheidsmaatregelen.

Sloop kan erg gevaarlijk zijn, vooral als het lukraak wordt uitgevoerd. Zodra uw sloopwerkzaamheden zijn voltooid, kan het „inruwproces” van start gaan. Omdat herbedrading en sanitair waarschijnlijk moeten worden uitgevoerd, moet u al het ruwe werk afhandelen vóór vloer-, gipsplaat- en schilderwerkzaamheden, omdat deze tijdens het proces kunnen worden beschadigd. Zodra alle sanitair-, elektrische en HVAC-updates zijn aangepakt en ondertekend, is het tijd om framing en gipsplaat aan te pakken.

Schilderen is iets wat je zelf kunt doen, maar het kan ook baanbrekend werk zijn. Gelukkig hebben we met veel huiseigenaren in het centrum van Ohio samengewerkt aan hun renovatieprojecten voor het hele huis en weten we hoeveel details er nodig zijn om een hele huisrenovatie goed te krijgen. We houden van het plannen en ontwerpen en uitbouwen van de droomrenovaties van onze klanten, en hebben in de loop der jaren een algemene checklist voor het renoveren van het hele huis ontwikkeld om onze klanten te helpen het proces beter te begrijpen. Dus, wat zijn de algemene stappen voor het verbouwen van het hele huis die u moet volgen? En wat voor soort dingen zouden er op uw checklist voor huisverbouwing moeten staan? Hier zijn onze beste tips om u te helpen bij het plannen en organiseren van uw renovatie.

De omvang van deze stap is grotendeels te danken aan uw plan. Mogelijk moet u uitgebreid herbouwen, of dit kan maar in een paar nieuwe muren worden ingekaderd. Deze stap bevat alle „achter de schermen” -elementen en loopt meestal gelijktijdig met wederopbouw en inlijsten. Kortom, alles wat binnen vloeren, muren of plafonds moet gaan, wordt in deze stap voltooid.

Het kan enkele kleine aanpassingen aan sanitair en elektriciteit omvatten, of het kan een volledige herbedrading of herleidingen van uw huis zijn. Zodra alles opnieuw is ingelijst en herbouwd, zijn alle mechanica waar ze moeten zijn en is de isolatie aanwezig, kan gipsplaat omhoog gaan. Het moet worden afgeplakt en modderig, dan moet de modder drogen en worden geschuurd. Zodra de wanden glad zijn, zijn ze klaar voor primer, verf of andere afwerkingen.

Veel aannemers schilderen op dit punt graag, zodat druppels of overspray worden vermeden bij de uiteindelijke afwerking. Een blik op de elementen van een grote woningrenovatie geeft u een idee van wat er bij komt kijken en helpt u uw projecten effectief te plannen. Gordijnen, jaloezieën en andere decoratieve details zijn de laatste stappen bij het voltooien van uw huisrenovatie. De beste manier om een woningrenovatieproject te plannen, is door veel tijd te besteden aan het overwegen van alle opties voor werk.

Iedereen weet dat dit niet waar is, maar deze stijl van snelle verbouwing onder voorzitterschap van glib hosts neemt weg van het kernidee dat woningrenovatie complex en moeilijk is. Renovaties zijn echter een grote onderneming, en voordat het enthousiasme de overhand krijgt, moet u ervoor zorgen dat u zich van tevoren op de renovatie hebt voorbereid. Het simpelweg verzekeren van een woning terwijl het wordt gerenoveerd, is niet voldoende - u moet er ook voor zorgen dat het pand voldoende wordt beschermd tegen inbraken. Voordat u het onroerend goed koopt, moet u de renovatiekosten van uw woning in uw regio grondig onderzoeken om te controleren of het project financieel levensvatbaar is.