Wanneer moet je je huis niet renoveren?

Het komt erop neer dat je jezelf drie grote vragen stelt,. Beslissen of u uw huidige woning moet renoveren of een nieuw huis moet kopen, is niet eenvoudig. Overweeg het seizoen voordat u aan een verbouwingsproject begint. De winter is een geweldige tijd voor renovaties binnenshuis als u een paar dollar wilt besparen, omdat aannemers meestal op zoek zijn naar werk in het laagseizoen.

Voor buitenprojecten zullen de weersomstandigheden waarschijnlijk de bepalende factor zijn. Plan vroeg en overleg met uw aannemer om de ideale tijdlijn vast te stellen. Niet iedereen die een huis koopt, krijgt vanaf het begin een perfecte woning. U kunt uiteindelijk een huis kopen waarvan de keuken verouderd is, of waarvan de kelder nog niet af is.

De beslissing om te renoveren moet gebaseerd zijn op uw tijdlijn, markt, budget en prijsintentie. Vergeet niet om rekening te houden met uw plezier van het huis terwijl u er nog bent - er is geen reden om te renoveren voor iemand anders. Als het huis in verval is, kunt u meer besparen door het tegen een gereduceerde prijs aan een belegger te verkopen. Een verouderde of lelijke keuken kan een woningverkoop snel verpesten, dus wat geld uitgeven aan het updaten van uw keuken is over het algemeen een goede investering als u ervoor kiest om uw huis te renoveren voordat u het verkoopt.