Hoe de renovatie van een huis te plannen?

Hoe een verbouwing in 5 stappen te plannenBouw een gedetailleerd projectplan voor huisverbetering op. Inpakken en voorbereiden op de renovatie van uw huis. Stel uw aannemer veel vragen. Als een aannemer u helpt met uw project, moeten ze u een duidelijke offerte geven, die u zal helpen met uw budget.

Het is echter nog steeds een goed idee om een noodsituatie van 10-20 procent te hebben om rekening te houden met de onverwachte kosten die kunnen ontstaan tijdens renovaties. U moet ook een apart budget maken voor het inrichten en inrichten van het huis zodra de structurele werkzaamheden zijn voltooid. Voordat er echter werk wordt gedaan, moet er planning worden gedaan, aannemers om in te huren, vergunningen om te worden getrokken, enz., Wat allemaal tijd kost. Het belangrijkste aspect van het planningsproces is ervoor te zorgen dat u genoeg geld heeft om voor het project te betalen, ongeacht hoe groot of klein de omvang van het werk is.

De tweede stap van het plannen van huisverbouwing omvat dus het maken van een eenvoudige lijst van het werk dat u wilt doen en beslissen of het iets is dat u zelf kunt doen of niet. Zodra u uw plan hebt opgesteld en u uw aannemer hebt gekozen, is het tijd voor de sloop om te beginnen. Om plaats te maken voor het nieuwe, moet eerst het oude worden opgeruimd. Dit omvat niet alleen sloop, maar ook het verwijderen van puin, dus u zult waarschijnlijk een grote roll-off container moeten huren om het afval te verwerken.

Dit minimaliseert risico's en rommel tijdens uw sloopproject en stelt u in staat om het zo snel, veilig en soepel mogelijk af te ronden. Als u besluit om zelf een van de sloopwerkzaamheden uit te voeren, wees dan voorzichtig en volg alle veiligheidsmaatregelen. Sloop kan erg gevaarlijk zijn, vooral als het lukraak wordt uitgevoerd. Zodra uw sloopwerkzaamheden zijn voltooid, kan het „inruwproces” van start gaan.

Zodra alle sanitair-, elektrische en HVAC-updates zijn aangepakt en ondertekend, is het tijd om framing en gipsplaat aan te pakken. Schets uw visie en bepaal uw wensen en behoeften op het gebied van renovatie. Je moet ook je onderzoek doen naar je buurt om te bepalen welke projecten een goed investeringsrendement zouden zijn en welke op de lange termijn minder waardevol voor je zouden zijn. En wanneer u uw lijst maakt, geeft u prioriteit aan uw wensen en behoeften.

Het hebben van een gedetailleerde lijst van uw wensen en wat de meeste impact zal hebben op uw leven thuis, maakt het gemakkelijker om te beslissen hoe u uw geld het beste kunt toewijzen, en hoe u het beste verder kunt gaan voor het geval er verrassingen in het proces opduiken. Woon indien mogelijk een tijdje in uw huis voordat u plannen maakt om te reviseren.