Kun je tijdens de renovatie in huis wonen?

Beslissen of je thuis gaat wonen of verhuizen tijdens een renovatie is een moeilijke beslissing. De verstoring van de verhuizing naar een nieuwe omgeving, in combinatie met de extra kosten, is voldoende om veel huiseigenaren de uitdagingen te laten verdragen. Anderen kunnen echter niet wachten om zo ver mogelijk weg te komen van het stof, boren en afleiding. Bettencourt heeft zelf twee renovaties meegemaakt en zegt dat ter plaatse zijn om problemen aan te pakken wanneer ze zich voordoen tijd en geld kan besparen.

Het is goed om regelmatig met de aannemer te communiceren. Huiseigenaren komen in de meeste problemen als ze er niet zijn. Dat is wanneer het tijdsbestek en het budget uit het raam kunnen gaan. Als u tijdens een renovatie ergens anders woont, kunnen de bouwers aan alle delen van het pand werken.

Maar als u ter plaatse woont, werken ze rond de gebieden die worden gebruikt als tijdelijke woonruimtes, wat betekent dat het tijdsbestek van begin tot voltooiing iets langer kan zijn. Door echter te blijven zitten, bespaart u geld op het huren elders of het betalen van twee hypotheken. Het eerste dat u moet weten bij elke keukenrenovatie, is dat uw aannemer een barrière gaat opzetten tussen uw keuken en de rest van het huis om uw familieleden veilig te houden en om stof van de bouw in één gebied te voorkomen. Renovaties worden ook veel gemakkelijker gemaakt als huiseigenaren en aannemers aparte ingangen in uw huis hebben, anders kunt u elkaar in de weg zitten en per ongeluk stof naar verschillende delen van uw huis verspreiden.

De grootte en schaal van uw keukenrenovatie hebben grote invloed op het feit of u hem moet uitsteken of alternatieve woningen moet zoeken. De beslissing om tijdens uw keukenrenovatieproject in een huis te blijven, komt meestal neer op de kosten van het vinden van alternatieve woningen.