Is het de moeite waard je huis te renoveren?

Met een volledige keukenrenovatie kunnen huiseigenaren ongeveer 59% van de kosten terugverdienen, en een nieuwe master suite zal doorgaans 50% teruggeven, volgens een studie van de National Association of Realtors en de National Association of the Remodeling Industry. Het rapport van het tijdschrift Remodeling zegt dat vervaardigd steenfineer 95,5 procent van de banenkosten oplevert, terwijl een vervanging van garagedeuren 94,5 procent van de kosten terugbetaalt. Het verfraaien van de buitenruimte gaat meer doen voor je huis dan bijna elk ander project, zegt Beaudry. Dit is waar mensen naar kijken bij het kopen van een huis.

Misschien willen ze hun keuken of bad personaliseren, maar een mooie buitenleefruimte is iets waar iedereen het over eens kan zijn. Maak niet de fout om al je energie op de binnenkant van je huis te richten. De voorkant van een huis moet kopers verleiden en motiveren om uit hun auto te stappen wanneer ze stoppen. Als ze afbladderende verf, een losse sluiter of een doorhangende goot zien, is dat een onmiddellijke uitschakeling.

Als uw oprit scheuren vertoont, laat deze dan opnieuw verzegelen. Het is meestal niet onbetaalbaar duur en het zal aantonen dat het pand goed is onderhouden. Als je voordeur eruitziet alsof hij betere dagen heeft gekend, installeer dan een nieuwe. Stone zorgt altijd voor een klassieke, stijlvolle sfeer.

Het vervangen van vinylgevelbeplating door steenfineer, zelfs op slechts een deel van uw huis, zoals de ingang, kan de buitenkant en, nogmaals, de stoeprand van een huis aanzienlijk verbeteren. De gemiddelde kostenraming is goed voor 36 lineaire voet dorpels, 40 lineaire voet hoeken en één adresblok, en materialen, waaronder twee waterbestendige barrièrelagen en corrosiebestendige lat en bevestigingsmiddelen. Dit project verdient ook bijna alle kosten terug (iets meer dan 91 procent). De beslissing om te renoveren moet gebaseerd zijn op uw tijdlijn, markt, budget en prijsintentie.

Vergeet niet om rekening te houden met uw plezier van het huis terwijl u er nog bent - er is geen reden om te renoveren voor iemand anders. Als het huis in verval is, kunt u meer besparen door het tegen een gereduceerde prijs aan een belegger te verkopen. Mensen nemen immers vaak een beslissing of ze een huis willen kopen voordat ze door de voordeur stappen, volgens Bryan Sebring, eigenaar van Sebring Design Build in Naperville, Illinois, die workshops geeft over woningrenovatie. Het is echter belangrijk om rekening te houden met de mentaliteit van kosten versus waarde als het gaat om renovaties, of u nu van plan bent uw huis te verkopen of te huren.