Verbouwing van het hele huis?

Leer hoe u een verbouwing van het hele huis kunt starten en deze kunt voltooien. Oude huizen hebben vaak verborgen problemen, zoals loodverf, asbest, rottend hout of verouderd gips, die arbeidsintensiever zijn. Aannemers eindigen vaak met het strippen van alle muren, repareren de fundering en structurele schade en vervangen de ondervloer. Weten over de verbouwingskosten van uw hele huis helpt uw budget realistisch te houden en helpt bepalen waar u kunt uitgeven en de financiering kunt verminderen om uw project op peil te houden met wat u zich kunt veroorloven.

Hieronder vindt u een overzicht van de verbouwingskosten van het hele huis op basis van het verbouwde deel van het huis. Klaar om aan de slag te gaan? Bent u van plan dit seizoen een hele huisverbouwing uit te voeren, en hoe zou een verbouwing van een heel huis eruit zien? Smart Remodeling LLC heeft aan uw behoeften voldaan. Het in één keer uitvoeren van de volledige renovatie van het huis, in plaats van alles langzaam samen te voegen, kan ook nuttig zijn. Uw aannemers zorgen ervoor dat u vanaf het begin een samenhangend ontwerp kunt maken - en de plattegrond gebruiken om uw hele project te begeleiden.

Met deze aanpak kunt u een huisontwerp op maat maken dat beter werkt voor uw huishouden dan elk ander op de markt ooit zou kunnen. En u bespaart tijd en geld op arbeid door het allemaal tegelijk te doen. Deze verbouwing van het hele huis in het metro NY-gebied heeft overal een traditionele koloniale stijl, met grote lichte ruimtes en prachtige aangepaste afwerkingen. Laten we de kostengegevens voor u berekenen.

In plaats daarvan kunt u uw huisontwerp in overeenstemming brengen met de behoeften van uw huishouden met een volledige huisrenovatie. Als u zich in een staat bevindt met een dure huizenmarkt, kunt u overwegen om aan uw huis te hangen en een renovatie uit te voeren. U kunt het huis waarin u woont volledig renoveren om te voorkomen dat u hoeft te verhuizen - of u kunt een nieuw huis kopen en die ruimte verbouwen voordat u intrekt. Het vermijden van rommel bij het schilderen van uw huisinterieur is net zo belangrijk als het ontwikkelen van een plan om stof uit schone delen van uw huis te houden.

Door rekening te houden met deze gebieden en een plan op te stellen om de uitdagingen het hoofd te bieden, kunt u beslissen of een volledige huisrenovatie voor uw huishouden zal werken. Door deze gebieden een voor een aan te pakken, of allemaal tegelijk, breng je je project naar een hoger niveau door er een volledige woningrenovatie van te maken. Het volledig renoveren van een huis met 3 slaapkamers duurt gemiddeld 2 tot 8 maanden, afhankelijk van de grootte en de hoeveelheid structurele veranderingen. Het bestaande ontwerp van uw huis zal grote invloed hebben op waar u met uw renovaties begint en de volgorde waarin de rest van het huis is voltooid.

Hoewel sommige huisrenovaties doe-het-zelfvriendelijk zijn, zijn grootschalige projecten, waaronder volledige huisrenovaties, dat over het algemeen niet. Als uw renovatieplannen een toevoeging, traplopen of het omverwerpen van een dragende muur bevatten, raadpleeg dan een plaatselijke bouwkundig ingenieur. Of u nu al het werk tegelijk doet, of één gebied tegelijk, renovatieprojecten voor volledige huizen volgen meestal dezelfde belangrijke stappen.