In welke volgorde moet je een huis renoveren?

Als het huis niet groot genoeg is voor uw behoeften, overweeg dan hoe u het kunt veranderen om dat recht te zetten. Mogelijk kunt u bestaande ruimte zoals de garage of de zolder gemakkelijk ombouwen. Een eenvoudige zolderverbouwing is vaak een redelijk betaalbare optie voor extra ruimte als de staanplaats het toelaat. Of misschien is de achtertuin groot genoeg om ruimte te hebben voor een toevoeging, terwijl er toch voldoende buitenruimte overblijft om van te genieten.

Kijk opnieuw naar aangrenzende eigendommen voor een indicatie van wat er mogelijk is. Gelukkig hebben we met veel huiseigenaren in het centrum van Ohio samengewerkt aan hun renovatieprojecten voor het hele huis en weten we hoeveel details er nodig zijn om een hele huisrenovatie goed te krijgen. We houden van het plannen en ontwerpen en uitbouwen van de droomrenovaties van onze klanten, en hebben in de loop der jaren een algemene checklist voor het renoveren van het hele huis ontwikkeld om onze klanten te helpen het proces beter te begrijpen. Dus, wat zijn de algemene stappen voor het verbouwen van het hele huis die u moet volgen? En wat voor soort dingen zouden er op uw checklist voor huisverbouwing moeten staan? Hier zijn onze beste tips om u te helpen bij het plannen en organiseren van uw renovatie.

De omvang van deze stap is grotendeels te danken aan uw plan. Mogelijk moet u uitgebreid herbouwen, of dit kan maar in een paar nieuwe muren worden ingekaderd. Deze stap bevat alle „achter de schermen” -elementen en loopt meestal gelijktijdig met wederopbouw en inlijsten. Kortom, alles wat binnen vloeren, muren of plafonds moet gaan, wordt in deze stap voltooid.

Het kan enkele kleine aanpassingen aan sanitair en elektriciteit omvatten, of het kan een volledige herbedrading of herleidingen van uw huis zijn. Zodra alles opnieuw is ingelijst en herbouwd, zijn alle mechanica waar ze moeten zijn en is de isolatie aanwezig, kan gipsplaat omhoog gaan. Het moet worden afgeplakt en modderig, dan moet de modder drogen en worden geschuurd. Zodra de wanden glad zijn, zijn ze klaar voor primer, verf of andere afwerkingen.

Veel aannemers schilderen op dit punt graag, zodat druppels of overspray worden vermeden bij de uiteindelijke afwerking. Het kopen van de juiste woning om te renoveren is cruciaal, maar niet altijd gemakkelijk. Bij het zoeken naar eigendommen om te renoveren, is het enorm belangrijk om een bouwvergunning te overwegen voordat u koopt. Dus, wanneer u op zoek bent naar eigendommen, begin dan met het zoeken naar woningen die al een bouwvergunning of volledige toestemming hebben.

Hoewel dit betekent dat er geen bouwvergunning vereist is, zijn er enkele beperkingen in grootte en schaal voor zaken als uitbreidingen. Zodra je je bouwer hebt geïnstalleerd, kun je een duidelijk werkschema afspreken, zodat iedereen die bij het project betrokken is op de hoogte is van wat er wordt verwacht en de tijdsbestekken. Bij het renoveren van een huis heb je een duidelijk werkschema nodig. Wanneer u met een aannemer of aannemer werkt aan een woningrenovatie, fungeert een werkschema ook als een losjes bindend contract tussen u, de huiseigenaar en de persoon die het werk doet, waardoor u ervoor kunt zorgen dat alles op schema en binnen het budget blijft.

Dit is waar uw werkschema het go-to-document wordt voor de renovatie van uw huis. Als u de renovatie van uw huis beschouwt als een grote chirurgische ingreep, zou het geen verrassing moeten zijn dat uw woning tijd nodig heeft om te herstellen van veel renovatiewerkzaamheden. Ten tweede wordt uw budget beïnvloed door eventuele problemen die u tegenkomt tijdens de renovatie - alle huizen kunnen gremlins en verrassingen op de loer hebben, dus u moet altijd verwachten dat uw budget wordt getest, hoe voorbereid u ook bent. Renovaties zijn echter een grote onderneming, en voordat het enthousiasme de overhand krijgt, moet u ervoor zorgen dat u zich van tevoren op de renovatie hebt voorbereid.