Welke shows voor woningrenovatie zijn er op hulu?

De langstlopende realityshow in Azië, The Apartment laat deelnemers elke week een kamer ontwerpen en decoreren om kans te maken op een luxe appartement in Kuala Lumpur, Maleisië. Ja, we geven toe dat er veel gefabriceerd „reality-drama” is, maar je kunt het altijd negeren wanneer dat nodig is, en gewoon snel vooruitspoelen naar de onthullingen voor interessante ontwerpideeën. Zie The Apartment on Hulu voor details over de aflevering. Zie Backyard Builds op Hulu voor details over afleveringen.

Extreme Home Makeover pakt de stukjes leven op na een verwoestend verlies zoals echtscheiding, afscherming, ziekte of overlijden en geeft je hart met een renovatie. De show is gericht op gezinnen die een of andere vorm van ontberingen of verlies hebben ondergaan en die de ontvangers zijn van een huis dat volledig is gerenoveerd om beter aan hun veranderde omstandigheden en huidige behoeften te voldoen. Hoewel de show in de media was bekritiseerd omdat hij uitbuitend was van ontvangers en te toegeeflijk was aan de resulterende oversized huizen, is de boodschap die het overbrengt positief en opbeurend. Zie Extreme Home Makeover op Hulu voor details over afleveringen.

Zie Family Home Overhaul op Hulu voor details over afleveringen. Zie Farmhouse Facelift op Hulu voor details over de aflevering.