Kun je zelf een huis renoveren?

Je kunt natuurlijk zelf een vergunning krijgen om de verbouwing in je huis te doen. Een aannemer begrijpt echter beter welke vergunningen nodig zijn en zal het gemakkelijker hebben om door het systeem te navigeren. Als je niet wilt omgaan met het verkrijgen van vergunningen, laat de baan dan over aan een professional. Beste Lifehacker, Mijn huis schreeuwt om een redo.

Ik zou graag proberen om zelf enkele upgrades uit te voeren en daarbij een hoop geld te besparen, maar ik weet zeker dat sommige projecten beter aan de professionals kunnen worden overgelaten. Wat moet ik weten voordat ik naar Bob Vila ga? Het vermijden van rommel bij het schilderen van uw huisinterieur is net zo belangrijk als het ontwikkelen van een plan om stof uit schone delen van uw huis te houden. Tussen de tijd dat het uit uw dagelijkse routine haalt, de kosten en beslissen wat u eerst moet renoveren, is er veel om bij te houden bij het renoveren van elke kamer in uw huis - om nog maar te zwijgen van de coördinatie die het vereist met interieurontwerpers, aannemers en andere professionals. Als u zich in een staat bevindt met een dure huizenmarkt, kunt u overwegen om aan uw huis te hangen en een renovatie uit te voeren.

Ze toerde onlangs door een huis met enthousiaste kopers die ontzet waren toen ze zagen dat nieuwe gipsplaat off-kilter was met bestaande bekleding en zag een ander huis met een verbouwde keuken met zo'n extra groot eiland dat aangrenzende leefruimte effectief werd geëlimineerd. Aangezien niet alle woningrenovatieprojecten gelijk worden gemaakt, wilt u van geval tot geval overwegen of u in staat bent om het woningrenovatieproject zelf op zich te nemen of dat u professionals wilt inhuren.