Hoe word je een huisrenovatie?

Om een gecertificeerde renovator te worden, moet een persoon een renovatorentraining volgen die is geaccrediteerd door EPA of een door de EPA geautoriseerd programma dat hen leert loodveilig te werken. Alle overgebleven personen moeten ook worden opgeleid. Als je geïnteresseerd bent om huisverbouwer te worden, is een van de eerste dingen die je moet overwegen hoeveel onderwijs je nodig hebt. We hebben vastgesteld dat 31,0% van de woningverbouwers een bachelordiploma heeft.

In termen van hoger onderwijs ontdekten we dat 2,9% van de woningverbouwers een masterdiploma heeft. Hoewel sommige huizenverbouwers een universitair diploma hebben, is het mogelijk om er een te worden met alleen een middelbare schooldiploma of GED. Heeft u een architect of binnenhuisarchitect nodig in uw „droomteam”? Elk groot renovatieproject vereist een hoofdaannemer om de daadwerkelijke uitgevoerde bouwwerkzaamheden uit te voeren. Sommige renovaties hebben echter een getrainde huisverbouwingsarchitect nodig voor technische en ontwerpdiensten.

Dit kan het maken van architecturale tekeningen omvatten voor vergunningen en goedkeuringen van het bestuur of het ministerie van Gebouwen (of lokaal equivalent). Sommige renovators huren architecten in om een niveau van stijl, detail en beheer te bieden. Sommigen vinden dat het de kosten waard is, soms geschat op 20% van het budget. Een andere optie is om te werken onder een bekwame en ervaren verbouwingsaannemer om praktische ervaring op te doen.

Een dergelijke stage kan meerdere jaren duren en de praktische opleiding bieden die nodig is om in deze carrière te slagen. De kwalificaties die u nodig hebt om in huisrenovaties te werken, zijn afhankelijk van de functie waarvoor u solliciteert. Een aannemer heeft fysieke kracht en uithoudingsvermogen nodig en kennis op hoog niveau van bouwconstructies en elektrische en sanitaire systemen. Voor sommige banen moet u een aannemerslicentie behalen via een gecertificeerd staatsprogramma.

Een binnenhuisarchitect heeft uitstekende creativiteit en ontwerpvaardigheden nodig en een goed begrip van hoe kleuren, patronen en texturen samen te voegen. Je hebt minimaal een associate degree in interieurontwerp of een gerelateerd vakgebied nodig om deze carrière te betreden, en sommige staten vereisen accreditatie door te slagen voor het National Council for Interior Design Qualification (NCIDQ) examen. huisrenovatiebanen omvatten werknemers, zoals aannemers en interieurontwerpers, die activiteiten plannen, ontwerpen en coördineren voor een huisverbouwing.