Waarom zijn woningrenovaties zo duur?

Miljoenen mensen zijn gedwongen thuis te blijven, wat heeft geleid tot een veel grotere vraag naar verbouwingsdiensten. Redenen zoals eindelijk de tijd hebben of eigen vermogen verzilveren en geld besparen door niet langer uit te gaan, leidden ertoe dat meer gezinnen hun huis een facelift wilden geven. We kwamen een huis met drie slaapkamers en drie badkamers tegen met 1.800 vierkante meter woonoppervlak. Het pand had schuifdeuren van gemiddelde kwaliteit die naar de achtertuin leidden.

Omdat de aanbiedingsprijs vergelijkbaar was met de waarde van ons huis, wisten we welke schuifdeuren we moesten gebruiken en hoeveel we moesten uitgeven. Laten we, om dit in perspectief te plaatsen, een ander product als voorbeeld gebruiken. Stel je voor dat je maar om de 30 jaar nieuwe kleding hoeft te kopen. Als u maar eens in de drie decennia een winkelcentrum of warenhuis binnengaat, zou u waarschijnlijk geschokt zijn door de veranderingen in de kosten van kleding.

Zelfs een relatief eenvoudig project zoals het verwijderen van oud behang kan onverwachte uitdagingen en kosten met zich meebrengen. Het 100 jaar oude behang in uw Craftsman Bungalow kan bijvoorbeeld door water beschadigde muren verbergen die een dure en detailgerichte baan moeten worden herbepleisterd die meestal het beste aan de experts kan worden overgelaten. Net zoals het duurder dan ooit is geworden om een huis te kopen, is het ook duurder geworden om er een te verbeteren. Er is een groot tekort aan gewone bouwmaterialen, en dat tekort heeft geleid tot een stijging van de prijzen.

Het is zo slecht dat zelfs de verfkosten stijgen. Als je gewoon je huis voor altijd renoveert om van te genieten, dan doet niets van dit alles er echt toe (totdat het zo is). Het belangrijkste verschil is dat uw kredietscore een grotere factor is bij het in aanmerking komen voor een renovatie of persoonlijke lening dan bij een lening voor eigen vermogen of HELOC. Volg de blog, Sweeten Stories, voor renovatie-ideeën en inspiratie en als je klaar bent om te renoveren, start je renovatie op Sweeten.

Bolster heeft de drijfveren achter deze inefficiënties blootgelegd en heeft een eigen oplossing ontwikkeld die van toepassing is op elk woningrenovatieproject. Als je geïnspireerd raakt door de gemakkelijke, luchtige weekendrenovaties die worden uitgevoerd op realityshows voor huisverbetering, is het belangrijk om precies te begrijpen wat je ziet en wat je niet ziet. Badkamerrenovaties kunnen minder kosten als de meeste materialen afkomstig zijn van grote winkels zoals Lowe's of Home Depot voor porseleinen tegels, een gegoten gootsteen en een glasvezeldouche. Volgens de Amerikaanse volkstelling is 64 procent van de huizen eigendom van de inwoners, wat betekent dat er veel woningen beschikbaar zijn voor renovatie.

Volg de blog, Sweeten Stories, voor renovatie-ideeën en inspiratie, en als je klaar bent om te renoveren, start je renovatie met Sweeten. Het spreekt voor zich dat de prijzen voor woningrenovatie in New York City evenredig zullen zijn met de notoir hoge kosten van levensonderhoud in het gebied, maar dat is slechts een deel van het verhaal, zegt Aaron. Sweeten koppelt woningrenovatieprojecten aan doorgelichte algemene aannemers en biedt gratis begeleiding en financiële bescherming voor de huiseigenaar. Als je bent begonnen met het onderzoeken van de kosten van een grote woningrenovatie in New York City, heb je op dit moment waarschijnlijk last van stickerschokken.