Welke shows voor woningrenovatie zijn er op Netflix?

Shows voor huisverbetering zijn de brandstof voor ons schoonmaakvuur, en gelukkig zit Netflix vol met shows die je terugbrengen naar de Tidying Up With Marie Kondo-dagen. Niets maakt ons meer geïnspireerd dan het kijken naar een huisrenovatieshow, en nu Dream Home Makeover en Get Organized With The Home Edit worden vernieuwd, kunnen we niet blijer zijn voor wat ons te wachten staat. Van eenvoudige oplossingen tot grote revisies, huisontwerpseries zijn zowel inspirerend als enorm vermakelijk. Door Kate Schweitzer 15 uur geleden.

Wil je dat alles in je huis vreugde in je opwekt? Dan wil je „Tidying Up With Marie Kondo” kijken. De tips voor de thuisorganisatie van de opruimende koningin veroveren de wereld stormenderhand. Deze show voor huisverbetering volgt Kondo terwijl ze gezinnen ontmoet en hen helpt de controle over hun huizen terug te krijgen door de kunst van het opruimen. Je hoeft geen miljonair te zijn om een buitengewoon huis te creëren.

Het enige wat je nodig hebt is wat creativiteit om van je huis een kunstwerk te maken. De mensen op „Amazing Interiors hebben de binnenkant van hun ogenschijnlijk normaal ogende huizen getransformeerd in spectaculair liefdeswerk. Deze huiseigenaren hebben hun dromen over interieurontwerp waargemaakt met ontwerpen zoals de Chicago Cubs Cave, het Aquarium House en meer. Op zoek naar die speciale WOW-factor voor je huis? Laat Amazing Interiors u meenemen door enkele van de meest interessante en bijzondere interieurs, omdat het huizen toont met een gewone buitenkant en toch een gedenkwaardig interieurontwerp.

Veel van de huizen waren dubbel te zien als parttime musea in anders ongebruikte kelders, garages of bunkers. Van de superman-grot van de ultieme sportfan tot een middeleeuwse eetzaal, deze show belicht enkele van de meest unieke aangepaste interieurs in het hele land. Zie Amazing Interiors op Netflix voor details over afleveringen. Zie The American Barbecue Showdown op Netflix voor details over afleveringen.

Tijd om een oude ziel te doen herleven. Shea verbeeldt het hok van een verbouwde schuur uit 1851 als een frisse familiekamer. Maar historische huizen kunnen verrassingen bevatten. Weg met het linoleum, met de charme.

Shea werkt de keuken van een historisch huis uit 1908 bij met behoud van het vrolijke karakter voor een jong gezin. Zin in een beetje deskundig advies? In deze oh zo kijkbare serie laten interieurontwerper Genevieve Gorder en vastgoedexpert Peter Lorimer eigenaren van onroerend goed zien hoe ze van hun huizen geldverdienende showstoppers kunnen maken. Gepresenteerd door vastgoedexpert Sarah Beeny, deze serie richt zich op individuen in het hele Verenigd Koninkrijk die erin zijn geslaagd het huis van hun dromen te bouwen zonder de vereiste van een grote banklening. Jazmin Kopotsha van stylist is ongegeneerd geobsedeerd door deze serie, en het is niet moeilijk te begrijpen waarom.

Gepresenteerd door niemand minder dan onze eigen geliefde Fearne Cotton, ziet het 10 aspirant-ontwerpers op het punt professionele uitdagingen op het gebied van commerciële interieurontwerp te worden, terwijl ze strijden om een levensveranderend ontwerpcontract te winnen. Elk huis in deze serie ziet er van buitenaf heel gewoon uit. Optredens kunnen echter bedrieglijk zijn, omdat elk een aantal serieus adembenemende ontwerpen bevat, waaronder een binnencircus, een keldermuseum en een poppenhuis van menselijke grootte, om er maar drie te noemen. Zin in wat extra drama met je make-over voor thuis? Probeer dan de bingeable realityserie The Apartment, waarin interieurontwerpers van over de hele wereld strijden om de allerbeste te worden genoemd.

In wezen is het Bake Off voor doe-het-zelfverslaafden.