Waarom badkamer renoveren?

Het vergroten van een badkamer maakt hem niet alleen moderner, maar maakt hem ook aangenamer en gemakkelijker te gebruiken. Het toevoegen van extra opslagruimte door kasten toe te voegen of door een bestaande badkamer uit te breiden of opnieuw te ontwerpen, kan een andere reden zijn om een badkamer te vergroten. Probeer onze gratis 3D-keukenplanner. Verbouwing vereist een investering van gedachte, tijd en, cruciaal, geld van de kant van de huiseigenaar.

Hier is het sleutelwoord 'investering', zegt Maykut'. Niet elke upgrade heeft een gunstig rendement, maar badkamerverbouwing levert een van de beste op. Bij wederverkoop verdienen huiseigenaren doorgaans meer dan de helft van de totale kosten van een badkamerrenovatie terug. De enige vangst is dat om een verbouwing een aanwinst te laten zijn, het vakmanschap van hoge kwaliteit moet zijn.

Voor iedereen behalve de meest ambitieuze en capabele doe-het-zelvers, betekent dat het inhuren van professionals die u vertrouwt om de klus te klaren. Velen kiezen ervoor om Sears te vertrouwen, niet alleen vanwege de decennialange geschiedenis die het bedrijf tot een begrip heeft gemaakt, maar ook vanwege de tevredenheid Garandeer een toewijding aan het succes van uw project, nu en in de toekomst. De vuistregel is om elke 10 jaar je badkamer (en keuken) te renoveren. Niet alleen om het uiterlijk bij te werken, maar ook om mogelijke andere onderliggende problemen aan te pakken.

Badkamers waarvan de houdbaarheidsdatum is verstreken, hebben vaak lekkende douches, schimmel, losse wandtegels en vloertegels die wat liefde nodig hebben. Een veelvoorkomend scenario is wanneer tegels niet kunnen worden vergeleken bij een reparatie, simpelweg omdat ze niet meer zijn gemaakt. Het renoveren van een oude badkamer zorgt er niet alleen voor dat deze er beter uitziet, maar het zorgt er ook voor dat de armaturen en fittingen zoals uw douche, toilet, kranen en bad naar behoren werken zonder lekken of doorsijpelen. Kies gerenommeerde handelaars voor uw badkamerrenovatie Stel al vroeg in een badkamerverbouwing een elektricien aan.

Als u zich zorgen maakt over renovatiekosten, dan zult u blij zijn te weten dat u uw badkamer zelfs met een klein budget kunt renoveren door ervoor te kiezen items te kopen bij een thuiscentrum met korting, zoals Ross's Discount Home Centre.