Wat is het duurste bij het renoveren van een huis?

Top 4 Duurste renovaties voor eigenaren van nieuwe huizen Een zwembad in de grond bouwen. Landschapsprojecten kunnen al enorm variëren in prijzen, maar wanneer u een zwembad in de grond aan de mix toevoegt, kan de prijs nog duurder worden. Meer dan een derde, 38%, van de volwassenen in een Clever onderzoek onder 1.000 mensen, zei dat het vooruitzicht van grote reparaties hun grootste angst voor het kopen van huizen was. De helft, 47%, noemde verborgen angsten als hun grootste zorg.

Als u een potentiële huizenkoper bent, zorg er dan voor dat u uw due diligence doet voordat u een deal sluit. Of je de plek nu zelf bezoekt of ongezien verliefd wordt (zoals de 2 op de 5 millennials die bereid zijn een huis te kopen waar ze nog nooit zijn geweest), experts raden aan om een inspectie te krijgen. Als je op zoek bent naar een fixer upper of als je klaar bent om zelf een renovatieproject aan te pakken, zijn hier 6 van de duurste huisverbeteringsprojecten, gerangschikt. Vaak onderschatten veel aanstaande huiseigenaren bij het kopen van een fixer bovenwerk de kosten van het verbouwen van een huis, waardoor ze verbluft achterbleven toen ze bepaalde delen van hun huis wilden renoveren.

Om uw renovatiekosten beheersbaar te houden, bepaalt u welk budget u zich kunt veroorloven en gebruikt u de beste en meest aantrekkelijke renovatie-ideeën die erin passen. Nu Amerikanen het afgelopen jaar veel meer tijd thuis hebben doorgebracht, wenden veel huiseigenaren zich tot renovaties of reparaties om hun comfort te maximaliseren. De duurste onderdelen van een woningrenovatie zijn het verbouwen van de keuken, het verbouwen van de badkamer, het vervangen van het dak, het bouwen van buitenruimtes en het toevoegen van centrale verwarming of een airconditioningsysteem.