Renovatie van het magazijn?

Bekijk meer ideeën over magazijnrenovatie, huisontwerp, huisstijlen. We proberen het historische Terminal Warehouse in West Chelsea te herstellen en het aan te passen voor modern gebruik als een hoogwaardige, biofiele werkplek die de structuur opnieuw zal activeren en het straatbeeld van Eleventh Avenue nieuw leven zal inblazen. Oorspronkelijk gebouwd in 1891 door de Terminal Warehouse Company, blijft de faciliteit een krachtig symbool van het industriële verleden van New York City. Met deze renovatie zet het pakhuis zijn erfenis voort tot in de 21e eeuw.

Epoxy is een uitstekende coating voor een eenvoudig te reinigen vloerkeuze in magazijnen voor algemeen gebruik. Het heeft niet veel schoonmaak of onderhoud nodig. Kies voor het beste resultaat een product met het label 100 procent. Dit percentage betekent dat alle epoxycoating op de vloer blijft zitten zonder te verdampen.

Goedkopere, 50 procent, coatings hebben de helft van de hoeveelheid die op de vloer wordt aangebracht, verdampt in de lucht.

house renovation