Kennis delen en samenwerken

In Nederland ligt een grote opgave als het gaat om het verduurzamen van de bestaande woningvoorraad. Niet alleen is de vraag actueel hoe woningen energieneutraal gemaakt kunnen worden. Net zo belangrijk is de vraag hoe dit financieel haalbaar te realiseren is, zowel voor de corporatie als voor de huurder die zijn woonlasten ziet toenemen. Hemubo, Smits Vastgoedzorg, Rutges Vernieuwt en de in het Woonlab samenwerkende TBI-ondernemingen ERA Contour, Hazenberg Bouw en Koopmans Bouwgroep, renoveren al jaren lang. Zij hebben hun kennis en kunde op het gebied van renovatie, onderhoud en consumentgerichte aanpak gebundeld om samen slimme concepten te bedenken die antwoord geven op actuele renovatievraagstukken uit de markt.

 

En wat heeft u aan deze samenwerking? Afgezien van het delen in de kennis van deze bedrijven via het (gratis) online Renovatiekompas, kunt u bij ons terecht voor het volledige traject: van strategisch advies en portefeuillebeheer tot en met de organisatie van bewoners- en participatieprocessen, organisatie en uitvoering van het werk en efficiënt, klantgericht beheer en onderhoud. Voor al deze diensten beschikken wij over deskundige en ervaren specialisten.

 

Wilt u meer weten en/of een toelichting op uw Renovatiekompas-rapport? Dan kunt u contact opnemen met één van onze bedrijven of een mail sturen naar: info@renovatie-kompas.nl

 

 

 

 

Hemubo

Voor strategisch onderhoud richt Hemubo zich met haar 8 werkmaatschappijen op het strategisch duurzaam en resultaatgericht renoveren en onderhouden van vastgoed en civiele objecten. Het bedrijf is met een omzet van 75 miljoen één van de grotere spelers op de markt. Hemubo is sinds 1971 landelijk werkzaam en heeft op dit moment circa 250 werknemers in dienst.

www.hemubo.nl

rutges vernieuwt

Sinds 1894 is Rutges een vernieuwende partner voor de exploitatie van uw vastgoed. Of het nu gaat om planontwikkeling, renovatie, onderhoud of beheer; Rutges ondersteunt u in het gehele proces bij het instand houden en verbeteren van uw vastgoed. Vanaf initiatief tot en met de beheerfase kunt u gebruik maken van onze moderne diensten; bijvoorbeeld van onze woonconsulenten en wooncoaches, die uw bewoners of gebruikers actief betrekken bij uw projecten en zorgen voor tevreden en bewuste klanten. Ook voor vergaande energiebesparing, co-financiering en optimalisatie van uw onderhoudsuitgaven kan de creativiteit en vernieuwende kracht van Rutges worden benut. Onze focus: het beste exploitatieresultaat voor uw vastgoed!

www.rutgesvernieuwt.nl

Smits vastgoedzorg

Wij adviseren en ondersteunen onze opdrachtgevers bij het succesvol ontwikkelen en realiseren van renovatie en onderhoudsprojecten binnen de bestaande woningvoorraad waarin ontwerp, uitvoering en beheer zijn geïntegreerd.

www.smitsvastgoedzorg.nl

ERA Contour, Hazenberg Bouw, Koopmans Bouwgroep | TBI

ERA Contour, Hazenberg Bouw en Koopmans Bouwgroep zijn onderdeel van TBI. TBI is een groep van ondernemingen die onze leefomgeving op een duurzame manier vernieuwt, inricht en onderhoudt. Onze expertise kunnen wij tijdens de héle levenscyclus van een buurt inzetten; van ontwikkeling en bouw tot en met beheer, planmatig en groot onderhoud. Ontzorgen van begin tot eind! Samen met onze partners, co-makers en eindgebruikers werken we aan buurten en wijken waar mensen prettig wonen. Dat kan gaan om zowel (sloop)nieuwbouw als renovaties. Door de regionale spreiding van onze vestigingen zijn we in het hele land vertegenwoordigd en staan dus altijd dichtbij onze klant. Innoveren doen we samen in het TBI Woonlab.

www.eracontour.nl

www.hazenbergbouw.nl

www.koopmans.nl